Ušteda za kućanstva

Ovi mali štedni ventili (perlatori) možda vam izgledaju beznačajni i nisu vam primamljivi, ali ako vam kažemo da vam godišnje mogu zaraditi jedno plaćeno ljetovanje, biste li onda nastavili čitati ovaj tekst?

Naime, Ecofriend štedni ventili (perlatori) jednostavno se montiraju na slavine i tuš ručice i tako smanjuju nepotrebnu potrošnju vode. Protok mlaza na slavinama i tuševima zna biti od 12 - 18 l po minuti. Za tuširanje sasvim vam je dovoljan protok od 6 do 8 l po minuti, a za slavine 4 do 6 l po minuti. Sada to sve pomnožite sa minutama korištenja i brojem ćlanova u kućaćinstvu. Potrošnja može biti ogromna.

Ecofriend štedni ventili (perlatori) upravo imaju zadatak da smanje nepotrebnu potrošnju bez smanjenja komfora i ugođaja tuširanja i pranja. 

Ima još jedan trik!  

Za svoje potrebe koristite hladnu i toplu vodu. Topla voda je skuplja u odnosu na hladnu 2-4 puta. Toplu vodu treba zagrijavati i na nju trošite električnu energiju, plin ili neki drugi energent.  Ugradnjom štednih ventila ( perlatora) umjesto dotadašnjih  90l vode grijat ćete  samo 40l vode. Tako ćete trošiti manje energije i uštedjeti na računima za struju.

Računica je jednostavna i dokazana. Na vama je želite li jednokratno uložiti do 30 € i svake godine zarađivati 1000 €. 

Ušteda za vlasnike hotela, apartmana, kampova...

Zamislite kolika je tek ušteda za apartmane, hotele, kampove. Na toj uštedi se doslovno možete obogatiti. 

Izračunaj uštedu

Pogledajte kalkulator (našega partnera) i izračunajte koliko možete uštedjeti novca sa štednim ventilima (perlatorima). Vidi više...>>>

EcoFriend set za uštedu

Smanjuje račune za vodu i do 70%

Ecofriend set za uštedu štedi vodu i energiju bez gubitka komfora. Smanjuje taloženje kamenca, jednostavno se ugrađuje i lako održava.

Saznaj više

Štedni regulator mlaza M24

Vanjski navoj i konstantna potrošnja

Regulator mlaza za slavine M24 je regulator s vanjskim navojem i konstantnom potrošnjom vode neovisno o pritisku. Idealan je za mjesta gdje nema potrebe reguliranja potrošnje.

Saznaj više

Štedni regulator mlaza M22

Unutarnji navoj i konstantna potrošnja vode

Regulator mlaza za slavine M22 je regulator s unutarnjim navojem i konstantnom potrošnjom vode neovisno o pritisku. Idealan je za mjesta gdje nema potrebe reguliranja potrošnje.

Saznaj više

Štedni regulator mlaza za slavine

Idealan za kuhinje, šankove i slična mjesta

Ovaj regulator miješa zrak s vodom i ime puni mlaz. Upravo zbog toga je idealan za kuhinje, šankove i mjesta koja moraju imati ispunjen mlaz radi ispiranja kod pranja.

Saznaj više

Štedni regulator mlaza za slavine spray

Standarni umetak za slavine

Štedni regulator mlaza za slavine M24 je standardni umetak za slavine. Ovaj regulator ne miješa zrak s vodom i ima mlaz poput spreja. Kvalitetan mlaz već od 2L/min. Ušteda vode i energije do 70%. 

Saznaj više

Štedni regulator mlaza za slavine PD

Opremljen uređajem protiv demontaže

Štedni regulator mlaza za slavine PD je regulator koji miješa zrak s vodom i ima puni mlaz. Za razliku od standardnog umetka ovaj regulator ima oznaku PD, što znači da je opremljen uređajem protiv demontaže. 

Saznaj više

Štedni regulator mlaza za slavine PD spray

Opremljen uređajem protiv demontaže

Štedni regulator mlaza za slavine PD spray je regulator koji ne miješa zrak s vodom i ima mlaz poput spreja. Za razliku od standardnog umetka ovaj regulator ima oznaku PD, što znači da je opremljen uređajem protiv demontaže. 

Saznaj više

1 2