Šifra: 11480

Cijena 760,00 €
Dodaj u košaricu

Kabinet Standard 30 l je klasični uređaj za omekšavanje vode u industriji, ali i kućanstvu. Uređaj je kompaktan, jer je smola za omekšavanje smještena u posudi koja istovremeno služi i kao rezervoar tabletirane soli za regeneraciju, čime je znatno smanjen prostor koji zauzima. 

Upravljačka glava uređaja je smještena ispod poklopca (display ispod poklopca), a korisničko sučelje u znakovima.

Na uređaju se može odabrati vremenska ili volumna opcija rada.

1. Vremenska opcija omekšivača

Omekšivači u vremenskoj opciji su potpuno automatski, s vremensko podešavajućim kontrolorom na kome se podešavaju dani u tjednu kojima će se vršiti regeneracija. Ove varijante se koriste na mjestima gdje je potrošnja vode uglavnom kontinuirana i gdje se relativno točno može odrediti moment regeneracije uređaja. Pored potpuno automatskog rada, regeneracija uređaja se uvijek može pokrenuti pritiskom tastera za start regeneracije.

2. Volumenska opcija omekšivača

Omekšivači u volumenskoj varijanti su također potpuno automatski i njima upravlja automatski ventil s mikroprocesorskom kontrolorom. Na displeju kontrolora se tijekom rada uređaja naizmjenično očitavaju podaci o dnevnom vremenu kao i o količini vode koja se još može omekšati do regeneracije. Upravljačka automatika je snabdjevena impulsnim mjeračem protoka koji precizno mjeri potrošenu količinu omekšane vode na osnovu koje se određuje moment regeneracije. 


Uvjeti rada

Min pritisak: 2,5 bar

Max pritisak: 6 bar

Min temperatura: 4°C

Max temperatura: 25°C

Prilikom odabira adekvatnog modela za omekšavanje vode na Vašoj lokaciji u obzir treba uzeti tvrdoću vode, dnevnu/mjesečnu potrošnju vode, namjenu omekšane vode i kapacitet koji vam odgovara.

 

Tehničke specifikacije

Model: Kabinet 30 l Standard

In/Out: ¾“

Protok: 1,8-2,0 m3/h

Količina smole: 30 l

Kapacitet: 120m3xonk

Dimenzije: H  x W x L (mm): 1080 x 320 x 500

Povećaj fotografiju
Dokumenti za preuzimanje

Trebate pomoć ili imate pitanja?

+385 20 690 732

info@ecofriend.hr​​​​​​​