Šifra: 12310

Cijena 1.368,75 €
Dodaj u košaricu

 

Premium  Midnight 25 Plug&Play preporučujemo obiteljima  čija je mjesečna potrošnja vode između 5-25 m3/mjesečno.Moderna, čista vanjština i napredna unutrašnjost bogata značajkama. Prekrasna ponoćno crna boja daje osjećaj pravog luksuza, čak i u središnjoj prostoriji kuće.

Prednosti Midnight premium serije

  • Nema potrebe za stručnjakom za instalaciju jer se uređaj sam instalira pritiskom na jednu tipku. Sve što trebate učiniti je podesiti točno vrijeme, tvrdoću vode , napuniti uređaj tabletama soli i pritisnuti tipku 3 sekunde. Za ostalo je odgovoran Plug and Play omekšivač vode.
  •  Nema potrebe za godišnjim održavanjem jer upravljačka glava uređaja ima keramički disk, sličan najkvalitetnijim jednoručnim slavinama, koji je izuzetno izdržljiv.
  •  WiFi glavna jedinica uspostavlja stalnu vezu s našim novim, vrhunskim omekšivačem vode i njegovim korisnikom. Uz pomoć telefonske aplikacije posebno dizajnirane za omekšivač vode Premium Midnight, jednim klikom mogu se provjeriti sve bitne informacije, poput duljine i vremena regeneracije ili količine vode koja protječe.
  •  Omekšivač vode Midnight opremljen je funkcijom SafeHOME .  Omekšivač vode prati količinu vode koja prolazi kroz njega i trenutni protok vode iz kojih vrijednosti može zaključiti o mogućim puknućima cijevi i curenju vode u vodovodnoj mreži. Ako je potrebno, Midnight omekšivač vode intervenira kako bi spriječio moguće puknuće cijevi i oštećenje vode. 
  •  Midnight omekšivač vode ima funkciju alarma za sol , koja na temelju količine napunjene soli izračunava uz pomoć internog proračuna kada će nestati soli napunjene u opremu, a zatim šalje alarmno upozorenje za ponovno punjenje soli. 
  •  Midnight omekšivač vode može se postaviti na način rada za odmor . Ako dulje vrijeme ne koristimo omekšivač vode, isplati se iskoristiti način rada za  godišnji odmor, koji štiti sloj smole uređaja. U tom slučaju uređaj razvija slanu otopinu i čuva sloj smole.

Tehničke karakteristike

Potrošnja soli i vode / regeneracija: 3,0 kg NaCl / 140 litara H2O

Veličina priključka (ulaz-izlaz): 3/4″

Količina: 1,8 – 2,2 m3/h

Zapremina smole: 25 litara

Veličina (V x Š x D mm): 1115 x 318 x 465 mm

Midnight  Plug & Play omekšivač vode je uređaj koji radi sa suhim slojem soli. Zahvaljujući inteligentnoj upravljačkoj glavi i rešetki za sol, nema gubitka soli ili vode. 

Zahvaljujući ugrađenoj Wi-Fi funkciji, možete biti stalno povezani sa svojim Midnight omekšivačem vode. Putem aplikacije koju možete preuzeti i za Android i za iOS uređaje možete ne samo pratiti stanje proizvoda, već i provjeriti količinu vode koja teče kroz opremu te trajanje i vrijeme regeneracije. Aplikacija vam šalje automatsko upozorenje u slučaju alarma za vršni protok, curenje i nedostatak soli, štiteći tako vaš dom 24 sata dnevno! Za spajanje upravljačke glave na Wi-Fi mrežu potrebno je koristiti mrežu frekvencijskog pojasa od 2,4 GHz!

Povećaj fotografiju

Trebate pomoć ili imate pitanja?

+385 20 690 732

info@ecofriend.hr​​​​​​​