Šifra: 12282

Cijena 818,20 €
Dodaj u košaricu

Kabinet premium omekšivač 12.5 l je dobro opremljeni uređaj za omekšavanje vode u kućanstvu. Uređaj je kompaktan, jer je smola za omekšavanje smještena u posudi koja istovremeno služi i kao rezervoar tabletirane soli za regeneraciju, čime je znatno smanjen prostor koji zauzima. 

Radi se o najekonomičnijem uređaju za omekšavanje zahvaljujući „pametnim“ regulacijskim ventilima. Upravljačka glava uređaja - display je vidljiv, a korisničko sučelje je na više jezika.

„Pametne“ upravljačke glave osiguravaju nisku potrošnju soli. Umetnuta solna rešetka osigurava homogeniziranje rasola i štedi sol. Kontrolna glava nadzire potrošnju vode i podešava vrijeme regeneracije.  Kabinet premium omekšivač isporučuje vodu za vrijeme regeneracije.

 

Rad i regeneracija omekšivača su potpuno automatizirani pod kontrolom automatskog upravljačkog ventila. Održavanje je svedeno na minimum, na kontrolu količine tabletirane soli uz povremeno dopunjavanje.

Uvjeti rada:

Min tlak: 2,5 bar

Max tlak: 6 bar

Min temperatura: 4°C

Max temperatura: 25°C

Prilikom odabira adekvatnog modela za omekšavanje vode na Vašoj lokaciji u obzir treba uzeti tvrdoću vode, dnevnu/mjesečnu potrošnju vode, namjenu omekšane vode i kapacitet koji vam odgovara.

Pozivom na kontakt telefone naši stručnjaci će vam pomoći u određivanju parametara i odabiru odgovarajućeg omekšivača za vodu.

Tehničke specifikacije

Model: Kabinet 12,5 l Premium

In/Out: ¾“

Protok: 1,0-1,5 m3/h

Količina smole: 12,5 l

Kapacitet: 30m3xonk

Dimenzije: H  x W x L (mm): 660 x 380 x 525

Povećaj fotografiju

Trebate pomoć ili imate pitanja?

+385 20 690 732

info@ecofriend.hr​​​​​​​