Bez obzira gdje živite ili radite i koji je vaš izvor vode, uvijek će postojati određena količina tvrdoće vode u vašem domu ili industriji.  Tvrdoća vode seže od relativno zanemarivih do potencijalno štetnih razina.  Tvrda voda stvara kamenac, a kamenac pravi velike probleme svim aparatima koji koriste vodu.  Ova tvrdoća dolazi u obliku minerala kao što su kalcij, magnezij i željezo. Kako odabrati omekšivač vode? Saznaj više...

OMEKŠIVAČ PREMIUM MIDNIGHT 25HF P&P

Dizajniran za svakodnevni život - Otkrijte novu dimenziju vrhunskih kućanskih omekšivača vode, gdje se moderan dizajn susreće s naprednom tehnologijom.
Praktično korištenje s WiFi vezom, SafeHOME i funkcijama alarma za sol, zadovoljava sve potrebe. Ne trebate stručnjaka za instalaciju i ne morate brinuti o godišnjem održavanju.

Saznaj više

Standard Kabinet 12,5 l

Omekšivač vode - uklanja kamenac

Kabinet Standard 12,5 l je klasični uređaj za omekšavanje vode u industriji. Uređaj je kompaktan, jer je smola za omekšavanje smještena u posudi koja istovremeno služi i kao rezervoar tabletirane soli za regeneraciju, čime se znatno smanjuje prostor koji zauzima.  Upravljačka glava uređaja je smještena ispod poklopca (display ispod poklopca), a korisničko sučelje u znakovima. Na uređaju se može odabrati vremenska ili volumna opcija rada.

Saznaj više

Standard Kabinet 30l

Omekšivač vode - uklanja kamenac

Na uređaju se može odabrati vremenska ili volumna opcija rada. Upravljačka glava uređaja je smještena ispod poklopca (display ispod poklopca), a korisničko sučelje u znakovima. Kabinet Standard 30 l je klasični uređaj za omekšavanje vode u industriji, ali i kućanstvu. Uređaj je kompaktan, jer je smola za omekšavanje smještena u posudi koja istovremeno služi i kao rezervoar tabletirane soli za regeneraciju, čime je znatno smanjen prostor koji zauzima. 

Saznaj više

Premium Kabinet 30l

Omekšivač vode - uklanja kamenac

Radi se o najekonomičnijem uređaju za omekšavanje zahvaljujući „pametnim“ regulacijskim ventilima. „Pametne“ upravljačke glave osiguravaju nisku potrošnju soli. Umetnuta solna rešetka osigurava homogeniziranje rasola i štedi sol. Kontrolna glava nadzire potrošnju vode i podešava vrijeme regeneracije. Kabinet premium omekšivač isporučuje vodu za vrijeme regeneracije.

Saznaj više

Omekšivač Premium Kabinet 12,5 l

Najekonomičniji uređaj za uklanjanje kamenca u vašem kućanstvu
  • Najekonomičniji uređaj za uklanjanje kamenca u kućanstvu
  • Produžava vijek trajanja svih aparata koji su u dodiru sa vodom
  • Idealan za kućanstva
Saznaj više

HoReCa omekšivač vode

Omekšavanje vode za cafe aparate, ledomate, perilice posuđa i dr.
  • Moderan i kompaktan dizajn, zauzima malo prostora
  • Automatski izračunava količinu vode koju može omekšati.
  • Funkcija zaštite od curenja vode uz kontrolu količine soli u spremniku
Saznaj više