Šifra: 10620

Cijena 74,33 €
Odaberi i dodaj u košaricu

HYDRA je samoperivi mehanički filter s inovativnim rješenjima u procesu samoispiranja. Novi dizajn sustava ispiranja omogućuje najefikasnije uklanjanje taloga iz filtera. Može se koristiti za različite namjene, od mehaničke predfiltracije za omekšivač vode, do kemijskog predtretmana za laboratorijsku upotrebu.

Savršenog je dizajna i izdvaja se po kvaliteti materijala i završnoj obradi karakterističnoj za proizvode iz Italije. Mehanička filtracija vode ovog tipa se može koristiti u nizu aplikacija za pripremu vode, kako kućnu tako i komercijalnu.
Proces čišćenja putem samoispiranja se izvodi vrlo jednostavno otvaranjem ispusnog ventila na dnu filtera, što rezultira opadanjem tlaka koji nadalje gura posebno dizajniran uložak prema dolje na dno kućišta i vraća tok vode iz vanjske na unutarnju stranu uloška, ispirajući talog koji se nakupio s vanjske strane kućišta. Talog se dalje ispušta iz donjeg ventila, koji dolazi s posebno dizajniranim lijevkom koji sprječava onečišćenje povratnim tokom.

Ulošci za Hydru dolaze s potpuno novom ravnom brtvom sa antibakteriološkom zaštitom. Hidra je dostupna sa ulazno/izlaznim metalnim navojem od 1/2'', 3/4'', 1'', 1 1/2'', 1 1/4'', i dolazi s kompletnim priborom: nosačem za zid, ključem za otvaranje, spojnicom, lijevkom, i ispusnim ventilom. Proizvedena je od najboljih i najsuvremenijih materijala, sa stalnim fokusom na inovativne tehnologije obrade i neprestanom modernizacijom kako bi se osigurala apsolutna kvaliteta proizvoda. Uređaj je certificiran po najstrožim standardima: ACS (Francuska), ANSI / NSF (USA), GOST (Rusija).

Montaža:

Montaža u vlastitoj izvedbi.

Karakteristike:

Max radni tlak: 8 bara

Minimalni radni tlak: 1,8 bara

Max radna temperatura: 45°C

Min radna temperatura: 4°C

Netoksični materijali, pogodni za pitku vodu

Glava: armirani polipropilen

Posuda: PET

Brtva: guma

Opruga: nehrđajući čelik

Navoji: mesing

Ispusni ventil: niklovani mesing

Spojnica i lijevak: ojačani polipropilen

 

 

Povećaj fotografiju
Dokumenti za preuzimanje

Trebate pomoć ili imate pitanja?

+385 20 690 732

info@ecofriend.hr​​​​​​​