Mehanički fiteri vode su najjednostavniji oblik filtriranja. Sastoje se od kućišta i uloška. Više njih se može međusobno kombinirati, ovisno o kućištu. Ulošci za filtere su napravljeni od raznim materijala, ovisno čemu služe tj. što želite odstraniti iz vode. Vrlo ih je jednostavno instalirati i održavati. Cijenom su prihvatljivi za svako kućanstvo. Obavezno se instaliraju u kombinaciji sa omekšivačima vode, UV lampama i RO filterima. Koriste se u industriji ali i u kućanstvima.

Rainmaster Water Soft - Filter vodovodne vode za cijelu kuću

Konfiguracija za cijeli objekat/kuću

Mehanički filter Rainmaster water soft namjenjen je za filtriranje vode sa gradskog vodovoda, bušotine ili čatrnje. Odstranjuje pijesak, mulj, spriječava nakupljanje kamenca na instalacijama, grijačima mašina i bojlera. Sistem se sastoji od 3 stupnja filtracije. Ukoliko je vaša voda  bakteriološki neispravna, onda vam uz ovaj uređaj preporučujemo ugradnju UV lampe za dezinfekciju vode.

Saznaj više

Rainmaster Pro - Filter kišnice za cijelu kuću

Konfiguracija za cijeli objekat/kuću

Konfiguracija RAINMASTER PRO (4 stupnja filtracije) je sistem namijenjen za tretiranje kišnice za cijeli objekat (kuću).  Kišnica je mikrobiološki neispravna voda. Najučinkovitiji način uništavanja ovih mikroorganizama i sprječavanje mogućih bolesti je dezinfekcija vode pomoću UV lampe.  Voda se nakuplja u čatrnji koja pogoduje razvoju raznih bakterija i virusa koji su opasni po vaše zdravlje ( Escherichia coli).  Uklanja bakterije i poboljšava okus vode.

Saznaj više

Senior Plus Triplex-kućište

Mehanički filter vode

Senior Plus Triplex je mehanički filter koji se koristi u slučaju kad su nam potrebna tri povezana uređaja, odnosno kad nam je potreban jedan mehanički , a druga dva neke druge vrste (ugalj, polifosfat, ...) tada možemo koristiti trostruko kućište.  

Saznaj više

Big Blue Premium

Mehaničko filtriranje vode velikog protoka
  • PET kućište debljine više od 1 cm
  • Kućna, javna i industrijska uporaba
  • Proizvedeno u Italiji
Saznaj više

Hydra - mehanički filter

Samoperivi filter za mehaničke nečistoće

HYDRA je samoperivi mehanički filter s inovativnim rješenjima u procesu samoispiranja. Novi dizajn sustava ispiranja omogućuje najefikasnije uklanjanje taloga iz filtera. Može se koristiti za različite namjene, od mehaničke predfiltracije za omekšivač vode, do kemijskog predtretmana za laboratorijsku upotrebu.

Saznaj više

Senior-kućište

Obavezni nivo filtriranja vode za kućnu instalaciju
  • Zaštita instalacija od mehaničkih nečistoća
  • Rješenje za problem začepljenih perlatora na slavini
  • Djelomično štiti bojler
Saznaj više

Senior PLUS HOT 3P

Mehanički filter za vruću vodu

Senior hot - Mehanički filtri za vruću vodu dizajniran je za filtriranje čvrstih čestica, mehaničkih nečistoća, mulja i blata iz vruće vode. Ugrađuje se na krugu zagrijane vode u jacuzzi kadama, kotlovima, perilicama. Uklanja zamućenost, hrđu, mehaničke nečistoće iz vaše vode i tako štiti sustave (jacuzzi kade, kotlove, perilice). Ne mijenja kemijski sastav vode. U kućište senior hot - mehaničkog filtera za vruću vodu stavlja se polipropilenski končani uložak od 5 mikrona za vruću vodu.

Saznaj više

Hydra Big

Samoperivi filter za mehaničke nečistoće
  • Samoperivi filter
  • Jednostavna ugradnja
  • Za protoke do 15.000 l/h
Saznaj više