Šifra: 12205

Cijena 164,00 €
Dodaj u košaricu

1. Opis slavine

Slavina 2u1 ili slavina dvostruke funkcije je idealna za one korisnike koji ne žele bušiti dodatnu malu slavinu od RO filtera na svojem sudoperu ili radnoj površini.

Najveća prednost slavine je mogućnost spajanja na filter za vodu. Omoguće istakanje nefiltrirane vode za standardnu upotrebu ali i filtrirane vode spojene na Nobelov filter ispod sudopera.

Praktična mat kuhinjska slavina od nehrđajućeg čelika izrađena je od najkvalitetnijih materijala te je otporna na tamnjenje i koroziju. Savršen dodatak svakoj modernoj kuhinji.

Jednostavno se koristi. Isporučuje toplu, hladnu i filtriranu vodu iz neovisnih cijevi kako bi se izbjeglo miješanje s nefiltriranom vodom iz slavine.

Slavina 2u1 ima čvrstu konstrukciju koja se može okretati za 360 stupnjeva. Pogodna je za sudopere s jednim ili više korita.

2. Montaža

Prije nego započnete postupak postavljanja, provjerite je li slavina kompatibilna s vašim sudoperom i vodovodnim sustavom. Provjerite veličinu i vrstu svog sudopera i uvjerite se da slavina dobro pristaje. Također provjerite vodove za dovod vode kako biste bili sigurni da su odgovarajuće veličine i tipa za slavinu.

Isključite dovod vode: Prije nego što počnete s postupkom postavljanja, zatvorite dovod vode u sudoper. To se obično radi zatvaranjem ventila koji se nalazi ispod sudopera. Isključivanjem dovoda vode spriječit ćete slučajno curenje ili oštećenje vodom tijekom procesa instalacije.

Koristite teflonsku traku: kada spajate vodove za dovod vode na slavinu, važno je koristiti teflonsku traku za stvaranje vodonepropusne brtve. Zamotajte teflonsku traku oko navojnih krajeva dovodnih vodova prije nego ih spojite na slavinu. To će spriječiti curenje vode na spojnim mjestima.

Slijedeći ove mjere opreza, možete osigurati nesmetanu i uspješnu instalaciju svoje 2u1 kuhinjske slavine za vodu. Međutim, ako niste sigurni u svoje vodoinstalaterske vještine, uvijek je najbolje unajmiti profesionalnog vodoinstalatera da umjesto vas izvede instalaciju.

Povećaj fotografiju
Dokumenti za preuzimanje

Trebate pomoć ili imate pitanja?

+385 20 690 732

info@ecofriend.hr​​​​​​​