Šifra: 11833

Cijena 530,90 €
Dodaj u košaricu

1. Namjena i opis uređaja

Ovaj uređaj je kombinacija RO 5 Classic filtera (postavi se ispod sudopera) i Dispenzera (postavi se na kuhinjsku ploču). RO5 Classic filtrira vodu a u dispenzeru se voda skladišti u posebne odjeljke za vruću i hladnu vodu.

Filter RO 5 Classic je naš najprodavaniji filter. Radi na principu Reverzne osmoze i ima 5 stupnjeva filtracije. U potpunosti uklanja mehaničke nečistoće, kamenac, viruse i bakterije, klor i teške metale. Takva filtrirana voda prolazi kroz zadnji filter Remineralizator koji vodu obogaćuje mineralima i poboljšava joj miris i okus.

Ovaj uređaj pruža potpuno zadovoljstvo čiste vode i brzog pristupa hladnoj i vrućoj vodi. Dispenzer zamjenjuje kuhalo za vodu i hladnjak u koji morate spremiti vodu da bi je ohladili ili pravili led. Koliko puta ste došli u kuću žedni i rado bi ste se napili hladne vode a zaboravii ste staviti vodu u hladnjak, a kockice leda se još nisu zamrznule.

Ili biste rado ujutro popili šalicu čaja prije posla ali ne da vam se prokuhavati vodu. Stavite vrećicu čaja, kaščicu meda i pritisnete gumb za toplu vodu i napitak je spreman. Ako vam je prevruć i žurite, možete ga i rashladiti mrvicu sa hladnom vodom.

Ako imate malo dijete i spremate dječju hranu u bočice, ovo je izvrstan uređaj. Nema potrebe da prokuhavate vodu. Pogotovo ako ustajete u noćnim satima a dijete vam plače. Sa dispenzerom, dječja hrana je spremljena za 30 sekundi. 

Dispenzer nije samo uređaj za toplu i hladnu vodu nego uređaj koji će vam poboljšati kvalitetu  življenja i uštedjeti vrijeme. 

2. Kupovina (Opcija za kuću ili stan)

Uređaj možete platiti na više načina (gotovinom, karticom na rate....). Kupovina putem našeg Web shopa je sigurna i pouzdana. Možete to učiniti iz udobnosti vašeg doma. A možete naručiti i drugim kanalima komunikacije (Viber, Telefon, Email...)

3. Uređaj sadrži

Ro 5 filter vode (Vidi više)

Dispenzer (Vidi više)

7. Učinak filtriranja Ro 5 uređaja

Mehničke nečistoće - uklanja 100%

Klor - uklanja 100%

Teški metali - uklanja 95-100%

Virusi i bakterije - uklanja 100%

Kamenac - uklanja 100%

Povećaj fotografiju

Trebate pomoć ili imate pitanja?

+385 20 690 732

info@ecofriend.hr​​​​​​​