Kuhinjski filteri za vodu filtriraju vodu namjenjenu za piće i kuhanje. Filteri se montiraju ispod sudopera kao i dodatna slavina na sudoperu.  Može se dodatno instalirati i dispenzer koji se postavlja na kuhinjsku ploču i služi za skladištenje te zagrijavanje i hlađenje vode za piće. Također postoje kuhinjski filteri koji su All-In-One i postavljaju se na kuhinjsku ploču. Ovisno o modelu kuhinjski filteri vode vrlo uspješno filtriraju vodu i uklanjaju viruse, bakterije, teške metale, mehaničke nečistoće i kamenac. 

RO Logico Aqua

RO kuhinjski filter za vodu

RO Logico aqua filtera - korisnik može samostalno vršiti izmjenu uložaka. Tretira vodu kroz 5 stupnjeva filtracije. Efikasno uklanja zamućenje, klor, derivate klora, kamenac, teške metale, bakterije, viruse. Sve nečistoće u vodi, koje unesete u svoj organizam, vaši bubrezi i jetra moraju filtrirati i preraditi. Neka to umjesto vas rade Ecofriend Filteri Vode. Uređaj tretira vodu kroz 5 stupnjeva filtracije.

Saznaj više

RO 5 Classic (reverzna osmoza)

RO kuhinjski filter za vodu

Ovo je naš najprodavaniji model kuhinjskog  filtera za vodu.  Ovaj filter za vodu ima 5 stupnjeva filtracije i uspješno uklanja sve nečistoće iz vode za piće. Montira se ispod sudopera. sastoji se od seta filtera, spremnika vode i slavine. Set filtera i spremnik vode se montiraju ispod sudopera a slavinina se montira na lavabo. Iz te slavine koristite filtriranu vodu za piće i kuhanje. Postojeća slavina je dalje u funkciji te kroz nju teče voda koja nije filtriana i služi vam za pranje posuđa, umivanje, i sl.

Saznaj više

RO 5 Classic + pumpa

RO kuhinjski filter za vodu

Ovo je kuhinjski filter vode koji ima iste osobine kao i RO 5 Classic ali je namjenjen u slučajevima gdje je mali pritisak u cijevima, ispod 2,45 bara. Ovaj model ima dodatnu Booster pumpu koja regulira, tj. povećava pritisak. Veći pritisak je potreban za pravilno funkcioniranje reverzne osmoze, jer ona ne može filtrirati vodu ako je pritisak ispod 2,45 bara.

Saznaj više

RO 5 Classic + UV lampa

RO kuhinjski filter za vodu

Ovaj kuhinjski filter vode ima iste osobine kao i RO 5 Classic s tim što je ovaj namjenjen za kućanstva koja koriste vodu iz bunara i čatrnja. Bunarska i čatrnjska voda sadrži dosta bakterija koje su neke opasne za zdravlje, te je stoga potrebno imati dodatnu sigurnost za njihovo uklanjanje. Iz toga razloga se na RO5 Classic dodaje UV lampa koja uspješno uništava bakterije i viruse do 99,99%.

Saznaj više

Dispenser Silver

Dodatna opcija za RO 5 filter

Nobel Dispenser Silver je uređaj koji ne filtrira vodu. To je prateći aparat koji se spaja s uređajem za filtriranje RO 5 i služi kao rezervoar pročišćene vode s mogućnošću hlađenja vode i zagrijavanja. 

Saznaj više

RO5 Premium + pumpa

Idealno za mjesta gdje nije dovoljan pritisak vode
  • Ovo je nadograđeni model RO 5 Premium
  • Booster pumpa za male pritiske vode, ispod 2,45 bara
  • Certificirani materijali izrade
Saznaj više

FT Line 3 - Kuhinjski filter vode

Kuhinjski filter za vodu

FT Line 3 je filter idealan za kućnu upotrebu. Kod ovog filtera voda se tretira kroz tri stupnja filtracije. FT line 3 dolazi u jednostavnom i praktičnom pakiranju. Uređaj se ugrađuje ispod sudopera, a uz filter dobijete posebnu slavinu koja se montira na vaš sudoper uz postojeću. Ulošci filtera se mijenjaju jednom godišnje. Samostalna izmjena filtera.

Saznaj više

FT Line 2 - Kuhinjski filter vode

Kuhinjski filter za vodu

FT Line 2 je filter idealan za kućnu upotrebu te za ugostiteljski sektor. Kod ovog filtera voda se tretira kroz dva stupnja filtracije. FT line 2 dolazi u jednostavnom i praktičnom pakiranju. Uređaj se ugrađuje ispod sudopera, a uz filter dobijete posebnu slavinu koja se montira na vaš sudoper uz postojeću.

Saznaj više

1 2