Kuhinjski filteri za vodu filtriraju vodu namjenjenu za piće i kuhanje. Filteri se montiraju ispod sudopera kao i dodatna slavina na sudoperu.  Može se dodatno instalirati i dispenzer koji se postavlja na kuhinjsku ploču i služi za skladištenje te zagrijavanje i hlađenje vode za piće. Također postoje kuhinjski filteri koji su All-In-One i postavljaju se na kuhinjsku ploču. Ovisno o modelu kuhinjski filteri vode vrlo uspješno filtriraju vodu i uklanjaju viruse, bakterije, teške metale, mehaničke nečistoće i kamenac. 

RO Logico Aqua

RO kuhinjski filter za vodu

RO Logico aqua filtera - korisnik može samostalno vršiti izmjenu uložaka. Tretira vodu kroz 5 stupnjeva filtracije. Efikasno uklanja zamućenje, klor, derivate klora, kamenac, teške metale, bakterije, viruse. Sve nečistoće u vodi, koje unesete u svoj organizam, vaši bubrezi i jetra moraju filtrirati i preraditi. Neka to umjesto vas rade Ecofriend Filteri Vode. Uređaj tretira vodu kroz 5 stupnjeva filtracije.

Saznaj više

Dispenser Silver

Dodatna opcija za RO 5 filter

Nobel Dispenser Silver je uređaj koji ne filtrira vodu. To je prateći aparat koji se spaja s uređajem za filtriranje RO 5 i služi kao rezervoar pročišćene vode s mogućnošću hlađenja vode i zagrijavanja. 

Saznaj više

RO5 Premium + pumpa

Idealno za mjesta gdje nije dovoljan pritisak vode
  • Ovo je nadograđeni model RO 5 Premium
  • Booster pumpa za male pritiske vode, ispod 2,45 bara
  • Certificirani materijali izrade
Saznaj više

FT Line 3 - Kuhinjski filter vode

Kuhinjski filter za vodu

FT Line 3 je filter idealan za kućnu upotrebu. Kod ovog filtera voda se tretira kroz tri stupnja filtracije. FT line 3 dolazi u jednostavnom i praktičnom pakiranju. Uređaj se ugrađuje ispod sudopera, a uz filter dobijete posebnu slavinu koja se montira na vaš sudoper uz postojeću. Ulošci filtera se mijenjaju jednom godišnje. Samostalna izmjena filtera.

Saznaj više

FT Line 2 - Kuhinjski filter vode

Kuhinjski filter za vodu

FT Line 2 je filter idealan za kućnu upotrebu te za ugostiteljski sektor. Kod ovog filtera voda se tretira kroz dva stupnja filtracije. FT line 2 dolazi u jednostavnom i praktičnom pakiranju. Uređaj se ugrađuje ispod sudopera, a uz filter dobijete posebnu slavinu koja se montira na vaš sudoper uz postojeću.

Saznaj više

NOA 3 - Filter za vodu

Kuhinjski filter za vodu

NOA 3 je sistem koji se sastoji od 3 stupnja filtracije. Sistem otklanja: pijesak, mehaničke nečistoće, organske tvari, klor. Poboljšava okus vode za piće i kuhanje. Odličan je za svako kućanstvo i lako će se uklopiti u bilo koji prostor. Sustav se prodaje kao komplet sa kućištem, ulošcima, adapterima, slavinom i ključem.

Saznaj više

Logico Aqua Direct - Filter za vodu

Kuhinjski filter za vodu

Ovaj filter za vodu je namjenjen za filtriranje vode u domaćinstvu i drugim objektima koji se nalaze na vodovodnoj mreži. Otklanja klor, spojeve klora, organska jedinjenja, zamućenje i mehaničke nečistoće. Filtrira direktno vodu koja dolazi na vašu slavinu tj. ne trebate instalirati dodatnu slavinu, nego imate filtriranu vodu na postoječoj slavini. Uz ovaj filter za vodu dobijete i staklenu bocu odličnog dizajna.

Saznaj više

Ecofriend Blue Touchless

Fiter vode za urede (bez galona)
  • Otklanja 99% nečistoća iz vode
  • Anti-covid dozator (funkcija bez dodira)
  • 2 nehrđajuća spremnika (topla i vruća voda)
  • Nisu potrebni galoni jer koristi vodu s vodovodne mreže

Saznaj više

1 2