Šifra: 10505

Cijena 46,00 €
Dodaj u košaricu

Uživajte u tuširanju bez klora, bez nadraženosti sluznice očiju, uživajte u glatkoj i nježnoj koži, mekoj i zdravoj kosi. 

Isparavanja vruće vode ispunjena su velikim količinama klora koji dospijeva u dišni sustav. Osim što isušuje kožu, iritira vlasište, klor loše djeluje na čvrstoću i elastičnost kose.

Tuš s filterom ima uložak koji sadrži kdf filtracijsko sredstvo i filtracijski pijesak. Ovaj multimedijalni filter uložak učinkovito uklanja do 99% slobodnog klora i pretvara ga u bezopasnu sol. Osim toga smanjuje kamenac i druge kontaminante koje sadrži voda, kao što su teški metali (olovo, živa), sumporovodik i željezni oksid. Ovaj filter uložak će trajati oko 4 mjeseca, ovisno o količini i zasićenju vode, i nakon toga se treba zamijeniti.

Uklanja do 99% klora

Vraća zdravlje, sjaj i čvrstoću kosi

Sprječava suhoću i iritaciju kože i tjemena te nadraženost očiju

4 regulacije protoka vode

Instalacija je brza i jednostavna. Samo priključite tuš ručicu na Vaše tuš crijevo i to je sve što trebate učiniti. Svaki filter za tuš s ručicom se prodaje zajedno s jednim tušem filterom (uloškom). Zbog jedinstvenog dizajna ispoljava vrlo mali pad tlaka, što je glavni nedostatak u konkurentnim proizvodima. 

Napomena: Filtracijski uložak možete kupiti posebno i zamijeniti nakon što se istroši.  U pakiranju dolaze dva filtracijska uloška i cijena  pakiranja je 100,00  kn.

Povećaj fotografiju
Dokumenti za preuzimanje

Trebate pomoć ili imate pitanja?

+385 20 690 732

info@ecofriend.hr​​​​​​​