SENIOR PLUS

Obavezni nivo filtriranja vode za kućnu instalaciju

Senior Plus je mehanički filter, točnije kućište koje se može koristiti za različite najmene, od mehaničke predfiltracije za omekšivač vode, do kemijskog predtretmana za laboratorijsku uporabu. 

Saznaj više

Senior Plus Triplex

Senior Plus Triplex je mehanički filter koji se koristi u slučaju kad su nam potrebna tri povezana uređaja, odnosno kad nam je potreban jedan mehanički , a druga dva neke druge vrste (ugalj, polifosfat, ...) tada možemo koristiti trostruko kućište.  

Saznaj više

Senior PLUS HOT 3P

Mehanički filter za vruću vodu

Senior hot - Mehanički filtri za vruću vodu dizajniran je za filtriranje čvrstih čestica, mehaničkih nečistoća, mulja i blata iz vruće vode. Ugrađuje se na krugu zagrijane vode u jacuzzi kadama, kotlovima, perilicama. Uklanja zamućenost, hrđu, mehaničke nečistoće iz vaše vode i tako štiti sustave (jacuzzi kade, kotlove, perilice). Ne mijenja kemijski sastav vode. U kućište senior hot - mehaničkog filtera za vruću vodu stavlja se polipropilenski končani uložak od 5 mikrona za vruću vodu.

Saznaj više

Big Blue s manometrom

Mehaničko filtriranje vode velikog protoka

Big Blue je mehanički filter koji se postavlja na glavnu dovodnu cijev u objekt, ili kao predfilter za RO, omekšivače i UV lampe. Sprječava ulazak mehaničkih nečistoća u objekt/sistem, ovisno o propusnosti uloška. 

Saznaj više

Hydra

Samoperivi filter za mehaničke nečistoće

Hydra

Širok raspon veličina*

Dugotrajni uložak filtera

Za servis nije potreban majstor zbog samoispiranja

Saznaj više