U našoj ponudi nudimo: filtere vode za kućanstva, ugostiteljstvo, laboratorije i industriju. Svi filteri vode za kućanstva su jednostavni za postavljanje i izmjenu uložaka. Za ostale filtere koji su složeniji za instalaciju osigurali smo vam uslugu našeg servisa o državanja.

Sa sve dodatne informacije pozovite nas na:  +385 (0)20 690 732

RO Logico Aqua

Filter vode s reverznom osmozom

RO Logico aqua filtera - korisnik može samostalno vršiti izmjenu uložaka. Tretira vodu kroz 5 stupnjeva filtracije. Efikasno uklanja zamućenje, klor, derivate klora, kamenac, teške metale, bakterije, viruse. Sve nečistoće u vodi, koje unesete u svoj organizam, vaši bubrezi i jetra moraju filtrirati i preraditi. Neka to umjesto vas rade Ecofriend Filteri Vode. Uređaj tretira vodu kroz 5 stupnjeva filtracije.

Saznaj više

FT Line 3 - Kuhinjski filter vode

Ultrafiltracija vode

FT Line 3 je filter idealan za kućnu upotrebu. Kod ovog filtera voda se tretira kroz tri stupnja filtracije. FT line 3 dolazi u jednostavnom i praktičnom pakiranju. Uređaj se ugrađuje ispod sudopera, a uz filter dobijete posebnu slavinu koja se montira na vaš sudoper uz postojeću. Ulošci filtera se mijenjaju jednom godišnje. Samostalna izmjena filtera.

Saznaj više
-10%

FT Line 2 - Kuhinjski filter vode

Dva stupnja filtracije

FT Line 2 je filter idealan za kućnu upotrebu te za ugostiteljski sektor. Kod ovog filtera voda se tretira kroz dva stupnja filtracije. FT line 2 dolazi u jednostavnom i praktičnom pakiranju. Uređaj se ugrađuje ispod sudopera, a uz filter dobijete posebnu slavinu koja se montira na vaš sudoper uz postojeću.

Saznaj više

Logico Aqua Direct - Filter za vodu

Filtrira vodu sa slavine

Ovaj filter je namjenjen za filtriranje vode u domaćinstvu i drugim objektima koji se nalaze na vodovodnoj mreži. Otklanja klor, spojeve klora, organska jedinjenja, zamućenje i mehaničke nečistoće. Filtrira direktno vodu koja dolazi na vašu slavinu. Uz ovaj filter za vodu dobijete i staklenu bocu odličnog dizajna.

Saznaj više

Hydra

Samoperivi filter za mehaničke nečistoće

Hydra

Širok raspon veličina*

Dugotrajni uložak filtera

Za servis nije potreban majstor zbog samoispiranja

Saznaj više

NOA 3 - Filter za vodu

Poboljšava okus vode za piće i kuhanje

NOA 3 je sistem koji se sastoji od 3 stupnja filtracije. Sistem otklanja: pijesak, mehaničke nečistoće, organske tvari, klor. Poboljšava okus vode za piće i kuhanje. Odličan je za svako kućanstvo i lako će se uklopiti u bilo koji prostor. Sustav se prodaje kao komplet sa kućištem, ulošcima, adapterima, slavinom i ključem.

Saznaj više

Tuš ručica sa filterom

Uklanja 99% klora iz vode za tuširanje

Za osjetljivu kožu. Filter koji uklanja klor iz vode. Učinkovito uklanja do 99% slobodnog klora i pretvara ga u bezopasnu sol. Osim toga smanjuje kamenac i druge kontaminante koje sadrži voda, kao što su teški metali (olovo, živa), sumporovodik i željezni oksid. Ovaj filter uložak će trajati oko 4 mjeseca, ovisno o količini i zasićenju vode, i nakon toga se treba zamijeniti.

Saznaj više

Filter za perilicu

Uklanja kamenac i štiti strojeve

Filter za perilicu (WMF) je sustav dizajniran za zaštitu strojeva za pranje od kamenca. Osim što smanjuje potrošnju deterdženta, štedi i energiju. Jednostavna ugradnja za 2 min.

Saznaj više

Big Blue s manometrom

Mehaničko filtriranje vode velikog protoka

Big Blue je mehanički filter koji se postavlja na glavnu dovodnu cijev u objekt, ili kao predfilter za RO, omekšivače i UV lampe. Sprječava ulazak mehaničkih nečistoća u objekt/sistem, ovisno o propusnosti uloška. 

Saznaj više

Senior Plus Triplex

Senior Plus Triplex je mehanički filter koji se koristi u slučaju kad su nam potrebna tri povezana uređaja, odnosno kad nam je potreban jedan mehanički , a druga dva neke druge vrste (ugalj, polifosfat, ...) tada možemo koristiti trostruko kućište.  

Saznaj više

1 2 3