O nama

Tvrtka Ecofriend posluje dvanaest godina i na tržištu Republike Hrvatske nudi tri programa:

  • Ecofriend filteri i sistemi za filtriranje vode - najsuvremenija rješenja za filtriranje pitke vode od domaćinstva do industrije i tretiranja vode za različite potrebe: punionice vode, bolnice, laboratorije, pekare, proizvodnja stakla, hrane, piva, sokova, ugostiteljstvo. ( od 2019. godine)
  • Sistemi za uštedu vode i energije - Ecofriend sistemi uz koje ostvarujete uštede vode i energije pri tuširanju i osobnoj higijeni od minimalno 50% (od 2007. godine)
  • Atlantic konvektori i radijatori - električno grijanje na struju bez cijevi i kotlovnice, namijenjeno za stambene i poslovne prostore ( od 2019. godine)

Paleta naših proizvoda je inovativna i prilagođena različitim potrebama korisnika. Istraživanjem i razvojem, savjetovanjem i podrškom izborili smo istaknuto mjesto u Hrvatskoj i regiji, primarno  po pitanju uštede vode i energije, a zatim i filtracije, omekšavanja i grijanja vode.

Dugogodišnje iskustvo i  edukativni rad na području uštede vode i energije  smo kroz  besplatna stručna savjetovanja potencijalnih kupaca usmjerili na podizanje svjesnosti potrošača o važnosti pametnog trošenja vode i energenata. Odlukom o kupnji naših proizvoda kupac  pored ekonomske ostvaruje i zdravstvenu dobrobit za sebe i svoju obitelj, te aktivno pridonosi i zaštiti okoliša.

To potvrđuju zadovoljni vlasnici hotela, kampova, apartmana, brodskih kompanija,bolnica i sportskih centara u svijetu, Europi, cijeloj Hrvatskoj, a odnedavno u BiH, Srbiji i okolnim državama. Sa sigurnošću možemo garantirati uštedu vode od  30 - 70%, uz uz kratak rok povrata investicije, bez zahtjevnih građevinskih radova, bez smanjenog komfora za gosta, odnosno korisnika. Pored uštede vode, energije, novca i vremena nudimo i detaljan podatak o uštedi emisije CO2. Republika Hrvatska se obvezala smanjiti emisiju CO2, a uštedom na ovaj način i Vi značajno učestvujete u zaštiti  okoliša. 

Okolišna i društvena odgovornost predstavljaju dodanu vrijednost  smještajnom objektu. Eko smještaj je tip smještaja za kojim potražnja raste i u Hrvatskoj, te ga, uz  ekološki osviještene iznajmljivače, počinju nuditi i oni koji na taj način žele stvoriti brend kojim će se istaknuti u širokoj lepezi ponuda konkurencije i privući ciljane goste. U tu svrhu je potrebno dobivanje eko certifikata, tj. turistički objekt mora ispuniti 5 uvjeta, od kojih je jedan upravo postavljanje Ecofriend regulatora mlaza na slavinama i tuševima. Sigurni smo da će i država, kao i domaći i strani fondovi sve više stimulirati objekte koji  ostvaruju uštede svih resursa, a samim tim smanjuju i zagađenje okoliša.

Svaki put započinje prvim korakom a Vi ga možete napraviti već danas!

Pridružite se  eko-friendly ekipi i počnite štedjeti uz naš Eco friend set za uštedu

Eco friend - Vaš frend