Mišljenja korisnika

S obzirom da smo sa Atlantic grijanjem na hrvatskom tržištu od 2019.-te godine, u nastavku donosimo komentare naših kupaca u Bosni i Hercegovini , gdje smo sa ovim programom prisutni već 20 godina.

1. Senaid Mujezinović iz Zenice, korisnik od 2011 godine: 

Moj komšija je kupio vaše konvektore ! Malo mi je postao dosadan hvaleći ih. Njemu za ljubav kupio sam iste u vikendicu iako sam bio pristalica klasičnog zagrijavanja na drva. Moram priznati da se sad stidim svoga komšije jer sa Atlantic konvektorima dobio sam puno više. Ugodnu toplinu, čistoću, prelijep izgled koji se izvanredno uklapa u enterijer vikendice, i što je najbitnije smanjenje troškova zagrijavanja iste za čak 50-60%!!! Hvala vam!

2. Jasna Kapetanović iz Sarajeva, korisnik 2008 godine:

Želim se priključiti klubu zadovoljnih kupaca. Naime već 7 godina grijemo 45m2 sa jednim velikim konvektorom Atlantic. Oduševljeni smo kako se brzo zagrije prostor,izgledaju lijepo i troše vrlo malo električne energije. Ne zauzima prostor, nema nabavke drva ili uglja ili plaćanja velikih računa gradskim toplanama,koji dolaze dvanaest mjeseci.  Jednom riječju FANTASTIČNO i svima bi ih preporučila! 

3. Vedad Rahimić iz Mostara, korisnik od 2013 godine:

Poštovani, za Nobel i Vaše konvektore saznao sam od svojih roditelja koji su kupili 4 konvektora. S obzirom da sam se uvjerio konvektori griju mnogo kvalitetnije nego samo klima uređaji, odlučio sam se za kupovinu još 2 konvektora iz ponude. Konvektori su pretežno od 2 kW. Obično jedan uređaj pokriva oko 16 kvadrata. Njihova brza efikasnost i jako mala potrošnja, ponukali su me da vas preporučim svojoj rodbini koji su nastavili "tradiciju" ugradnje konvektora u svoje domove. Relativno male dimenzije, jednostavnost montaže i lijep dizajn omogućavaju vašim konvektorima uklopivost u svaki dom. Briga prema redovnim kupcima u vidu specijalnih popusta, dostave na kućnu adresu, kao i ljubazno osoblje čini vas drugačijim od ostalih. Hvala vam što mnoge domove činite toplijim. 

4. Emir Burić iz Zenice, korisnik od 2010 godine:

Korisnik sam Atlantic konvektora od 2010 godine i mogu reci da sam prezadovoljan kvalitetom istih. Iako su mnogi govorili da ima jeftinijih konvektora na tržištu ja sam se ipak odlučio za Nobel koji je ipak provjerena kvaliteta. Zasad grijem 36 kvadrata i prezadovoljan sam konvektorima. Planiram jedan konvektor staviti i na vikendicu koju sam prilično sredio i smatram da je dosta praktičan zbog brzine zagrijavanja prostorije da ne moram svaki put ložiti ako boravim samo u jednoj prostoriji. 

5. Mario Vignjević iz Sarajeva, korisnik od 2003 godine:

Poštovani, prvi put sam čuo za Vaše konvektore prije 10-ak godina i od tada sam Vas prezadovoljni korisnik. Moji prijatelji i rodbina, također! Imam ih ugrađene u više stambenih jedinica, ali ću iznijeti samo jedan interesantan podatak. Naime, koristim 10 konvektora snage od 2-2,5KW za grijanje planinske kuće koja se u toku zimske sezone izdaje turistima. Obično su to dvije-tri obitelji sa djecom jer je kuća koncipirana za tu vrstu gostiju. E, sad dolazi ono najvažnije: Gosti kao gosti; upale sve konvektore do maksimuma, otvore prozore i odu na skijanje! Međutim, i pored toga, mjesečna cijena električne energije je sasvim prihvatljiva. Usput, ne moram razmišljati kako i gdje ću nabaviti drva, ugalj, zemni gas, pelete, …. ili šta još. Nema dimnjačara, nema servisera bojlera, nema inženjera za kotlove. Ništa nema! Atlantic konvektori zamjenjuju sve! 

6. Katica Stijaković iz Mostara, korisnik od 2003 godine:

Poštovani, toplotu i ugodnost grijanja Atlantic konvektora osjetila sam, sada već davne, 2003. godine u uredima naše škole (gdje radim kao računovođa). Škola ima centralno grijanje, ali od njega nemamo neku veliku korist. Uvijek smo morali sjediti obučeni u jakne, a bilo je dosta prehlada. 

Ugradnjom konvektora, naši problemi sa grijanjem u uredima, bili su riješeni. Brzo i efikasno zagrijavanje prostorija, prirodna cirkulacija bez isušivanja zraka, činilo nam je rad u zimskom periodu  ugodnim i pravim rješenjem. Zbog toga sam se odmah odlučila da i u svom stanu, gdje sam imali klima uređaj sa inverterom, ugradimo Atlantic konvektor i konačno riješimo pitanje grijanja. Naime, kod  klima uređaja problem je što se toplota osjeti samo u gornjim slojevima, dok  konvektor cijelu prostoriju grije ravnomjerno, a sve to uz to minimalnu potrošnju električne energije. Ljubaznost Vašeg osoblja:  5 +. 

7. Ahmed Šunja iz Goražda, korisnik od 2009 godine:

Ja sam prezadovoljan ovim grijanjem, a razlog za to je što je ekonomično, jednostavno za rukovanje, ne stvara veliku turbulenciju u prostoru, tako da nema mikronske prašine u vazduhu koja prouzrokuje alergiju. Pored toga meni najjeftinije grijanje za 65m2 stana.

8. Alma Kurjak iz Sarajeva, korisnik od 2009 godine:

Pošto imamo slabo centralno grijanje, kod kuće Nobel konvektor nam mnogo znači da dogrijemo prostor brzo i zadržimo tu temperaturu. Mi smo kupili 6 konvektora u zadnjih 7 godina u Nobel-u. Mi imamo Spa Centar u Sarajevu i također koristimo konvektore u sobama za masažu jer temperatura mora biti 26 stepeni. To postignemo sa 10 minuta rada konvektora. Tople preporuke za kvalitetu i izdržljivost Nobel konvektora. 

9. Nihad Babić iz Jablanice, korisnik od 2008 godine:

Konvektore atlantic nobel imam već 7 godina. Prvi put sam uzeo jedan za dnevnog boravka da oprobam tu novu tehniku grijanja koju koristi atlantic nobel. Veoma mi se svidio jer zagrije prostor za kratko vrijeme, a i ne troši toliko struje koliko su drugi govorili. Sad trenutno posjedujem tri konvektora atlantic nobel (dva su mi u kući i to jedan u dnevnom boravku a drugi u trpezariji, a treći se nalazi u poslovnom prostoru u prizemlju kuće. Uvijek se postavljaju ista pitanja da li troši puno. Moje iskustvo je to da sam sa konvektorima prezadovoljan inače ne bih ih držao tolike godine. 

10. Mirko Bilanović iz Bijeljine, korisnik od 2008 godine:

Neću puno odugovlačiti ni dužiti, jednostavno i u životu sam takav tačan i ekspeditivan. Da je to tačno potvrđuje i činjenica da koristim VAŠE KONVEKRTORE više od 7 godina (među prvim u Bijeljini). Zovem se Bilanović Mirko i iz Bijeljine sam, PREZADOVOLJAN sam sa VAŠIM proizvodima i bez imalo sumnje i sa velikim ponosom ih svima preporučujem, a ne mali broj mi se i dan danas zahvaljuje. Da ne govorim o tačnosti dostave, to je priča za sebe ... Samo tako nastavite ljudi SVAKA VAM ČAST.

11. Dalibor Kojić iz Modriče, korisnik od 2012 godine:

Sve pohvale, konvektori su zaista jedna isplativa investicija, odlično grijanje uz veoma jednostavnu montažu, i što je najvažnije uz veoma prihvatljiv utrošak električne energije ...

12. Bojan Miletić iz Zvornika, korisnik od 2012 godine:

Poštovani, želim da podijelim svoja pozitivna iskustva u vezi vaših proizvoda tj. konvektora Atlantic koje sam kupio preko vaše firme. Naime, ja živim u Zvorniku gdje je grijanje na struju još uvijek najjeftiniji vid grijanja zbog očiglednih problema koje ovaj grad ima sa snabdijevanjem gasom. Da bismo izbjegli probleme da i pored redovnog plaćanja grijanja budemo bez istog ja i supruga smo istraživali i pronašli da je vaše rješenje najisplativije i najsigurnije. Tako da smo prije četiri godine, naručili konvektore koji nas i dalje služe i imamo super iskustvo sa njima. 

Još da spomenem činjenicu da smo konvektore dobili stvarno brzo bukvalno u roku manjem od 24 sata od narudžbe što je za današnje vrijeme i način poslovanja veoma pozitivno. Dobili smo tada i neki popust na gotovinsko plaćanje tako da smo od starta bili zadovoljni. Moramo se pohvaliti i činjenicom da smo račune za struju smanjili za nekih 30 km mjesečno tako da  je i to uticalo na izbor vaših proizvoda. 

13. Čedo Dačević iz Čajniča, korisnik od 2012 godine:

Činjenica da sam korisnik Atlantik uređaja za grijanje koji su raspoređeni u stanu, stomatološkoj ordinaciji i apoteci. Sva tri uređaja do sada funkcionišu DOBRO i ja sam zadovoljan kao i moj sin koji ga koristi u stanu u I.Sarajevu. Nemam primjedbi! 

14. Snežana Deljkić iz Doboja, korisnik od 2011 godine:

Naše iskustvo kao korisnici grijanja sa radijatorima Atlantic, se može opisati jednom riječju: "PREZADOVOLJNI".  TOPLO PREPORUČUJEMO SVIMA. 

15. Zoran Jokić iz Banja Luke, korisnik od  2010 godine:

Koristim Vaše konvektore šestu sezonu od 2,5; 1,5 i 1 KW. Kuća je montažna tako da ovi radijatori vrlo brzo zagriju prostorije. Potrošnja mjesečne struje je u visini cijene jednog metra drva. Živim u Banja Luci i ako mi bude trebalo opet ću kupovati Vaš proizvod. Pozdrav iz BL.

16. Aleksandar Babić iz Banja Luke, korisnik od 2010 godine:

Dragi prijatelji, u današnja vremena kada smo sa raznih strana zatrpani svakakvim reklamama i bajkama o kvalitetu, vi ste jedni od rijetkih koji ste uspjeli opravdati svoj marketing. Naime, od prije nekoliko godina ponosni sam korisnik ATLANTIC grijanja i mogu iskazati zadovoljstvo, upotrebom Vaših sjajnih radijatora ... koji zaslužuju sve pohvale. Odlično griju, ne isušuju vazduh, ne troše mnogo struje, ekološki perfektni, odličnog dizajna koji se uklapa u svaki ambijent . Koristim svaku priliku da Vas pohvalim kod svojih prijatelja i kolega i imate moju svaku preporuku. Srdačno Vas pozdravljam i želim svako dobro! Dr. ALEKSANDAR BABIĆ, BANJA LUKA. NOBEL - TOPLOTA KOJA STAN PRETVARA U DOM.

17. Sead Branković iz Mostara, korisnik od 2008 godine:

Posjedujem vaš konvektor Atlantic i mogu reći da već skoro 8 godina radi besprijekorno. Grijanjem sam jako zadovoljan, uređaj je predivno dizajniran i uklapa se u kućni enterijer. Do sada sam svakom svom prijatelju, a imam ih jako mnogo, preporučio da u Nobelu nabave originalni uređaj i da se ne brinu. Mnogi su me do sada poslušali.  

18. Nihada Hadžić iz Sarajeva, korisnik od 2007 godine:

Veeeliki pozdrav iz snježnog Sarajeva :). Već odavno želim da napišem par riječi o Vašim proizvodima. Naime, konvektore smo kupili još 2007. godine, 2 uređaja. Do tada smo koristili plin tj. zagrijavali smo se na plinsku peć. Računi koje smo dobivali su bili poprilično visoki uzevši u obzir da se zagrijavala jedna malo veća prostorija. U zimskom periodu je račun za grijanje bio  oko 180 KM mjesečno (znaci samo plin). Čuli smo od poznanika da je kupio Vaše konvektore i da je i vise nego zadovoljan. Za početak smo kupili 2, čisto da vidimo kako griju, potrošnju i sl. Račun za struju nije bio mnogo veći, zrak je bio čišći i nije bio "suh". Pošto imamo malo dijete vječito smo bili u potrazi za dobrim ovlaživačem zraka međutim, sa konvektorima to zaista nije potrebno. Ono što nam je isto bitno je brzina zagrijavanja koje je expresno :). Uskoro smo kupili još par konvektora, tako da stan od 60 kvadrata već par godina tako zagrijavamo. Račun za struju u zimskom periodu, za sve uređaje u domaćinstvu, sada iznosi 160-180 KM. Trudimo se da svaki put pohvalimo Vaše uređaje i uslugu i da damo preporuke za brze i ekonomičnije zagrijavanje. 

19. Dževad Nuhanović iz Živinica, korisnik od 2012 godine: 

Već nekoliko godina koristim Vaše konvektore za zagrijavanje cijele kuće. Imam ih 6 i izuzetno sam zadovoljan njihovom kvalitetom grijanja kao i potrošnjom. Kuća je 2-etažna cca 160 m2 i prosječni izdaci za el. energiju kreću se od 50 do 150 KM mjesečno (samo za grijanje ovisno o vanjskoj temperaturi). Vaše sam proizvode preporučio prijateljima i njih nekoliko je kupilo iste. Surađivati ćemo i u buduće.

20. Dragan Čeliković iz Banja Luke, korisnik od 2011 godine:

Šta da vam kažem za Atlantik grijanje, elegantno rješenje, pouzdano u radu, a iznad svega ekonomično. Još nisam čuo da se neko pokajao za ovu kupovinu. Sve drugo reći bi bilo suvišno.

21. Enver Cero iz Hadžića, korisnik od 2012 godine:

Izuzeto sam zadovoljan sa Vašim proizvodom. Opravdao je sva moja očekivanja i zadovoljio je moje potrebe za grijanjem. Proizvod sam toplo preporučio i prijateljima, koji su se uvjerili u moje navode. 

22. Miran Čerkić iz Mostara, korisnik od 2007 godine:

Konvektore Atlantic koristim već dugi niz godina, i sve što mogu reći su riječi hvale. Sa konvektorima sam dobio kvalitetu grijanja kao kod klasičnog centralnog grijanja, međutim sa dosta manjim inicijalnim troškovima. Potrošnja električne energije je zadovoljavajuća, te uzevši u obzir sve prednosti ovakvog načina grijanja, smatram da Atlantic konvektori pružaju najbolji odnos uloženo/dobiveno. Privlačan dizajn, jednostavnost ugradnje i kontrola grijanja su samo neke od karakteristika sa kojima sam jako zadovoljan.

Ovdje također moram pohvaliti ljubazno osoblje firme Nobel u Mostaru koji su uvijek spremni pružiti savjet i preporuku. Nadam se da će moje mišljenje pomoći onima koji se dvoume oko načina grijanja svog životnog prostora. 

23. Elvedin Fehrić iz Sarajeva, korisnik od 2011 godine:

Nije baš da su štedljivi kao što marketinška kampanja kaže, ali nije ni da troše mnogo el.energije. Treba malo vremena za pravilno korištenje istih i tek onda se vidi pravi učinak. Sve u svemu prezadovoljan i grijanjem i potrošnjom ...

24. Belma Ibišević iz Sarajeva, korisnik od 2009 godine:

Naporan radni dan, gradska vreva i hladno, snježno predvečerje ...brr, brr... nakon toga najbolje što Vam se može dogoditi jeste ulazak u toplu sobu, ugodan obiteljski razgovor uz mirisni čaj sa cimetom - za to se pobrine naš Nobel !

Ne bih voljela da ovo zvuči kao našminkana rečenica, nego kao iskreni osjećaj. Mene i moju obitelj prati već od 2009. godine. Grijanje konvektorima je zaista prihvatljiv, ugodan i jeftin način. Svakako za preporučiti svima.

25. Emir Velte iz Viteza, korisnik od 2009 godine:

Od nekoliko tipova grijanja s kojima smo pokušali, Atlantic grijanje se pokazalo kao najpovoljnija i najisplativija varijanta. Od prednosti ističem malo početno ulaganje prilikom nabave, jednostavna montaža i ugradnja, lijep dizajn i mala potrošnja električne energije. U skoru vrijeme planiramo proširenje grijanja za dodatnih 60 m². 

26. Enis Fajić iz Mostara, korisnik od 2013 godine:

Kao korisnik  Atlantic konvektora, iz trenutno toplog doma bih preporučio svima ugradnju istih. Dajem 4 razloga: brzina zagrijavanja i održavanje topline, laka montaža, razumna potrošnja el.energije i dizajn.

27. Gordana Đurđić sa Istočne Ilidže, korisnik od 2012 godine:

Lično sam prezadovoljna sa Atlantic grijanjem-konvektor "SOLIUS" 2000W i ovaj način grijanja iskreno preporučujem rodbini i prijateljima, jer kad uđu u stan svi pitaju čime se ovo grijete, kako je ugodna toplina. Čim prije budem imala novac u planu mi je kupovina još dva konvektora. Uistinu vrijedi Vaša maksima - "Zime nema uz konvektore Atlantic". 

28. Branko Antelj iz Trebinja, korisnik od 2012 godine:

Četvrtu godinu imam ugrađene i koristim Atlantic za grijanje stambenog prostora. Ja sam do sada zadovoljan kako grijanjem, a i utroškom električne energije jer trošim toliko koliko sam trošio za grijanje na drva samo što je čistije, jednostavnije pa samim tim i ekonomičnije. Sve u svemu sam zadovoljan i već sam preporučio nekim svojim prijateljima i poznanicima koji su već kupili ih za ovu godinu. 

29. Miloš Janković sa Sokoca, korisnik od 2011 godine:

Mogu reći da sam jako zadovoljan Atlantic radijatorima, kao i da nemam nikakvih problema sa istim! Solidni potrošači uz odlično grijanje! Sve pohvale! 

30. Ismet Kumalić iz Sarajeva, korisnik od 2012 godine:

Zadovoljan sam sa grejnim tijelom, funkcionalnošću i jednostavnošću montaže i korištenja. Primjedba: Kabal za priključenje na izvor struje (utičnicu) je kratak i mislim da ga treba produžiti za 1m. Problem je posebno izražena ukoliko se utičnica nalazi sa lijeve strane. Ovo nije velik dodatni trošak i vjerujem da će te naći prihvatljivo rješenje. 

31. Jasmina Kamenica iz Sarajeva, korisnik od 2009 godine:

Ja nisam do sada imala bolju stvar u kući. Jako sam zadovoljna, velika ušteda u grijanju, a kuća topla. Također imam i filter za vodu i to je zaslužilo 10+ (BASIS RO 5). Mojim prijateljima od srca preporučujem vaše proizvode. 

32. Jasna Turkić iz Mostara, korisnik od 2012 godine:

Moje iskustvo kao korisnika Atlantic grijanja je više nego zadovoljavajuće. Vjerujte da sam ovo grijanje preporučila mojim prijateljima, pa su i oni također prezadovoljni. HVALA ŠTO POSTOJITE!!!  

33. Jela Perić iz Brčkog, korisnik od 2012 godine:

Odlični proizvodi, prezadovoljna sam. Malo troše, brzo ugriju, lijep dizajn!

34. Esma Bajrić iz Travnika, korisnik od 2009 godine:

Radijatore Atlantic sam postavila na nagovor svoga zeta, koji isti koristi u radnji. Rekao mi je da je sa tim radijatorom postigao najbolje grijanje u poslovnom prostoru, brzo zagrije i uz malu potrošnju održava ugodnu temperaturu, sigurni su i lijepo izgledaju. Poslušala sam ga i postavila Atlantic radijatore u cijeli stan, malo sam bila skeptična u pogledu potrošnje, ali mi je on objasnio kako da ih podesim, tako da je sada sve uredu. Lako se održavaju, brzo zagriju, lijepo izgledaju i ne stvaraju nikakvu buku. Nisam se nimalo pokajala i nije me nimalo strah ostaviti upaljene radijatore kada sam odsutna na više dana.

35. Faris Hadžihajdić iz Zenice, korisnik od 2011 godine:

Evo zgodne prilike da Vam se zahvalim na rješenju životnog problema, a to je grijanje. Naime, do prije 5 godina smo bili uvezani na sistem gradskog grijanja u Zenici koje je više nego loše, a izuzetno skupo te rukovođeno nekvalitetnim kadrovima gdje se nije vidjela perspektiva. Konstantni kvarovi koji su trajali i po sedam dana a vani je bilo i po -25oC su doveli do toga da smo u zimu ulazili sa bojazni kako ćemo je pregurati i koliko živaca ćemo pogubiti zovući neljubazno osoblje na informacijama grijanja kada se desi kvar.

Krenuli smo u traženje alternativnog načina grijanja i tražeći po internetu i čitajući forume, došao sam do Vaše firme i odmah naručio, naravno uz Vaš savjet i sugestiju šta da kupim. Dostava je bila efikasna, postavka lagana, a sada smo, kako bi mi u Bosni rekli rahat. Imamo grijanje kada želimo, koliko želimo, a račun ni u najhladnijim mjesecima nije bio ni blizu računa iz vremena gradskog grijanja. Pridržavamo se Vaših uputa i smanjili smo troškove na pola. Dakle, troškovi smanjeni, grijanje po mjeri, temperatura po mjeri, nema čestog krečenja, elegantni i lijepi radijatori. Još jednom želim da Vam se zahvalim a o Vašoj profesionalnosti i kvalitetu grijanja hvalimo gdje stignemo. 

36. Goran Tešanović iz Istočnog Sarajeva, korisnik od 2007 godine:

Poštovani, zovem se Goran i živim u Zavidovićima. Kada sam pravio kuću svi su se čudili zašto nemam dimnjaka jer se ovdje podrazumijeva da ništa osim centralnog grijanja (na bilo koje gorivo) ne može ugrijati prostor u hladnim zimskim danima. Međutim, pošto mi živimo u informatičkom dobu vrlo lako dolazimo do informacija, tako sam i ja saznao za Nobel i Atlantic konvektore. Sjeo sam, uzeo olovku i papir i izračunao koliko mi treba novca da napravim dimnjak, kotlovnicu, da kupim peć i  radijatore, platim majstora da mi sve to ugradi, i na sve to još da kupim 10 m drva i ugalj. Onda cijepaj, slaži drva, loži, prljaj se itd ... I ne treba biti pametan da se skonta da su Atlantic konvektori prava stvar. Početno ulaganje je minimalno, a ni troškovi struje nisu veliki, pored toga račun za struju dolazi svaki mjesec tako da to izađe kao grijanje na rate, a ne kao kada kupuješ drva pa moraš odmah dati 1000 KM. Ja imam 4 konvektora 2 od 2kW i 2 od 1.5 kW Odyssee. 

Grijem 100 kvadrata stambenog prostora i u kući su mi uvijek 23 stupnja i više. Jako sam zadovoljan i svima pričam kako sam napravio pravu stvar! Već puno mojih prijatelja prelazi na ovakav sistem grijanja. Također, moram da se zahvalim svima u uredu u Mostaru jer su jako profesionalni i ljubazni, a najveća je prednost što vam kupljeni uređaj stigne na kućnu adresu u rekordnom vremenu, a i moguće je plaćati na rate.  Prezadovoljni smo!

37. Srđan Jović iz Lopara, korisnik od 2011 godine:

Koristimo Atlantic konvektore već duže vrijeme i prezadovoljni smo. Imam malu djecu i idealno je rješenje za grijanje uz minimalnu potrošnju električne energije ... Čisto, elegantno i toplo ...

38. Bahrija Karalić iz Maglaja, korisnik od 2011 godine:

Veoma sam prijatno bila iznenađena vašim pozivom, jer u mom životu nije se desilo da me itko kontaktira za nešto što sam kupila, a da ne govorim da pita jesam li zadovoljna. Za vaše proizvode saznala sam iz novinskim reklama preko svoje rodice i odmah sam vas kontaktirala. Na moje veliko iznenađenje pri konsultaciji sa vama poručila sam konvektore, vaši saradnici veoma brzo i korektno isporučili i ugradili, ja sam prezadovoljna.

Žena u godinama, živi sama, nemam više brige oko unošenja ogrijeva na četvrti sprat, nema više prljavštine, i konačno sam se ugrijala uz pomoć vaših proizvoda. Sve pohvale za vašu poslovnost i kvalitetu proizvoda. Želim vam puno zdravlja i sreće kako na poslovnom tako i svim uposlenicima u privatnom životu. Srdačan topli pozdrav od prezadovoljnog kupca vaših proizvoda iz Maglaja.

39. Goran Škondrić iz Mostara, korisnik od 2008 godine:

Prije par godina sam tražio rješenje za grijanje u kupaonici. Ja sam osoba koja izuzetno cijeni toplotu u domu, a pogotovo u kupaonici gdje je to zaista i potrebno. Razmišljao sam o različitim grijačima i sl. rješenjima, a onda sam na Internetu vidio reklamu firme Nobel u kojoj se spominje radijator iz kupaoničkog programa. Nakon što sam detaljno proučio specifikaciju, vidio sam da mu je potrošnja samo 700 W, da postoji mogućnosti poput sušenja peškira i sl. te sam se odlučio za kupovinu. Kupovina je bila moguća uz VISA karticu i time sam dobio mogućnost obročnog plaćanja, što me je također obradovalo, jer nabavka ovog uređaja nije predstavljao veliki pritisak na kućni budžet. Radijator je i danas među omiljenijim uređajima u stanu, a kupanje koje sam uvijek volio je postalo još veća uživancija obzirom da me uvijek čeka ugrijano kupatilo. Potrošnja struje nije velika, pogotovo što radijator ima termostat koji mi omogućava da regulišem temperaturu. Na kraju ću samo reći da sam svoje povjerenje u potpunosti poklonio firmi Nobel, a to sam dokazao kupovinom konvektora iz serije Odyssee koji mi daje potrebnu toplinu u spavaćoj sobi. Ovaj uređaj mi je odlično zamijenio staru TA peć koja mi je zauzimala pola sobe, a dobio sam istu količinu toplote, s  tom razlikom da zahvaljujući programima koji su dostupni na ovom uređaju mogu na puno bolji način definisati temperaturu i način grijanja.

Na kraju ću reći da sam i više nego zadovoljan sa uslugom koju Nobel pruža svojim klijentima od informacija koje dobijete prilikom kupovine do usluga montiranja. Svakako želim puno sreće i uspjeha u daljnjem radu firmi Nobel te puno zadovoljnih korisnika kakav sam i sam, a pri svakoj narednoj kupovini sistema grijanje Nobel će uvijek biti moj prvi izbor.

40. Emir Jasika iz Sarajeva, korisnik od 2010 godine:

Za Nobel- Atlantic konvektore sam saznao na preporuku prijatelja. Malo sam bi bio skeptičan u vezi istih obzirom da ih taj prijatelj koristi u kući na moru gdje temperature zimi nisu ni približno niske kao u Sarajevu. Kako nisam bio zadovoljan postojećim sistemom grijanja odlučio sam   probati i prijatno sam se iznenadio. Ne samo da griju fantastično nego, su i računi neusporedivo manji  u odnosu na prethodne godine. 

41. Svjetlana Cerović iz Višegrada, korisnik od 2010:

Atlantik radijator sam kupila prije 5 godina. Prijatno sam bila iznenađena i sa dostavom koja je bila u ugovorenom roku. Radijator smo lako postavili i priključili. Do sada, nisam imala problema sa grijanjem. Temperatura u mojoj sobi, lako može da se podešava, a to i jeste velika prednost kod atlantik radijatora, u odnosu na druge grejne uređaje. Na kraju da spomenem i to da, potrošnja električne energije nije velika, ako se grijete sa atlantik radijatorom. Svima ih toplo preporučujem.

42. Tomislav Majić iz Mostara, korisnik od 2000 godine:

Moje iskustvo sa Nobelovim sustavima grijanja su pozitivna, nakon 15 godina korištenja sam više nego zadovoljan. 

43. Ljubiša Brković iz Trebinja, korisnik od 2012 godine:

Kao jedan od korisnika Atlantic grijanja, mogu reci da sam više nego zadovoljan svojim ODYSEE 2000 uređajem. Bez ikakvih problema uspijevam da zagrijem nekih 30 m2 prostora uz prilično nisku potrošnju električne energije, tako da ga svima toplo preporučujem. 

44. Suvad Ramić iz Tešnja, korisnik od 2011 godine:

Minimalna potrošnja el. energije, zavidan dizajn, ispunjenost ekoloških zahtjeva, pouzdanost u radu, ljubaznost kod komunikacije sa osobljem Nobel-a.

45. Trivo Marinković iz Banja Luke, korisnik od 2010 godine:

Kao korisnik proizvoda Atlantik, tačnije grejnih tijela već duže vremena, smatram se kompetentnim da sa Vama podijelim korisna iskustva. Kompletnu moju vikend kuću sa dvije etaže približno 120m2 grijem sa više optimalno odabranih grejnih tijela. Posebno mi odgovara režim grijanja zimi u dane kada nitko ne boravi u kući, tj. obezbjeđenje vode od zamrzavanja. Mislim da sa minimalnim troškovima imam potpunu sigurnost. Sa zadovoljstvom, mogu i sa drugim korisnicima podijeliti moju praksu. 

46. Vahid Dupovac iz Sarajeva, korisnik od 2011 godine:

Prijatno sam iznenađen brigom koju vodite o kupcima Atlantic konvektora. Moram priznati da odavno praktičnije, jeftinije i kvalitetnije rješenje za zagrijavanje prostora nisam vidio. Jako sam zadovoljan funkcionalnošću konvektora (rad sa termostatom) kao i potrošnjom el. energije koju isti troše prilikom zagrijavanja. Koristim svaku priliku da preporučim vaše proizvode svojim prijateljima i kolegama. 

47. Lidija Vignjević iz Sarajeva, korisnik od 2007 godine:

Već dugi niz godina koristim konvektore ATLANTIC i zadovoljna sam kvalitetom grijanja i dizajnom. Inače, po izgledu uklapaju se u svakom prostoru kao dio namještaja. 

48. Mato Krešić iz Sarajeva, korisnik od 2011 godine:

Veliki pozdrav od zadovoljnog korisnika iz Sarajeva. Korisnik konvektora Atlantic postao sam u Oktobru 2011. Prije toga sam se grijao na plin (kamin). Stan je 54m2, austrougarska gradnja s plafonima od cca 3,60m visine. Na preporuku vašeg kolege izabrao sam program Tatou za visoke plafone, Nico bar za banju a sve sam uvezao s Chronopass-om. Od tada pa do danas uživam u blagodatima grijanja putem konvektora. Na prvom mjestu temperatura je ravnomjerno raspoređena u čitavom stanu što mi je bitno radi male bebe. Stan je u mnogome uredniji jer nema čađi kao ranije od plina. Također, vrlo bitan aspect je i dio koji se odnosi na troškove.

Prilikom samog uvođenje dvoumio sam se između grijanja na plin (centralno grijanje + bojler) za šta mi je inicijalno po projektu trebalo cca 4.500 KM, ili konvektora za šta sam inicijalno izdvojio 1.500 KM. Kada sam poredio račune sezoni u prosjeku za 2,5 godine slijedeći iznosi: Oct 150, Nov 200, Dec 260, Jan 260, feb 260, mart 260, april 160. Samo je jednom račun bio 300 KM za vrijeme velikog snijega u Sarajevu. Napominjem da u navedene račune ulaze i ostali potrošači ( 2 mašine, bojler, štednjak tv, computer i sl) na šta u prosjeku mjesečno otpada cca 70 KM tako da mi se izbor ovog načina grijanja višestruko isplatio.

Jedina mala zamjerka je što konvektori vremenom tamne od grijanje i ne uspijevamo da im vratimo prijašnju bijelu boju. (Ako imate neki savjet kako da ih očistimo bio bih veoma zahvalan). Nadam se da sam vam uspio dočarati svoje iskustvo s Atlantic grijanjem.

49. Valentino Janković iz Zvornika, korisnik od 2010 godine:

Već 5 godina koristim Vaše konvektore, 5 x 2 KW, za grijanje poslovnog prostora od 120 m2 i veoma sam zadovoljan. Rade besprijekorno i griju odlično. 

50. Dragica Mandić iz Istočne Ilidže, korisnik od 2008 godine:

Već 7 godina koristim Atlantic konvektor i prezadovoljna sam s njim. Moram priznati da sam u početku bila jako skeptična, prije svega zato što ranije nisam imala pozitivno iskustvo pri grijanju na struju. Naime, prostor se nije mogao zagrijati, a računi za struju su bili veliki što meni kao jednom penzioneru nikako nije odgovaralo. S Atlantic konvektorom riješila sam i taj problem i već 7 godina ga koristim bez potrebe za nekom zamjenom, popravkom ili slično. Svima bih preporučila da ga kupe, kako zbog efikasnosti i ekonomičnosti tako i zbog kvaliteta usluge, korektnosti i izuzetne profesionalnosti zaposlenih. 

51. Marko Kolobarić iz Širokog Brijega, korisnik od 2011 godine:

Konvektori Atlantic su već dugi niz godina poznati kao najbolji način grijanja, uzevši u obzir učinkovitost, ekonomičnost i moderan dizajn pa sam se zbog toga i ja odlučio na kupovinu. Kupio sam tri konvektora kojima zagrijavam prostor od 100 kvadratnih metara i jako sam zadovoljan potrošnjom, koja je znatno manja u usporedbi s drugim vidovima grijanja koje sam koristio prethodnih godina. Zaposlenici tvrtke su izuzetno ljubazni i stručni tako da je poslovanje s njima bilo pravo zadovoljstvo. Svi gosti koji dođu u moj dom imaju samo riječi hvale za toplinu ali i suvremeni izgled konvektora pa im preporučujem da i sami izaberu Atlantic konvektore jer je zadovoljan kupac najbolja reklama. 

52. Muhamed i Nihada Hadžić iz Sarajeva, korisnici od 2012 godine:

Konvektore Atlantic koristimo već par godina. Stan od 60 kvadrata sada zagrijava 6 konvektora i vise smo nego zadovoljni. Potrošnja zaista nije velika, zagrijavanje i održavanje toplote je fenomenalno. Pored toga sigurni su, imamo malo dijete pa smo i na to morali obratiti pažnju prilikom kupovine. Znači nema oštrih ivica ili nešto sl., ne postoji mogućnost da se dijete povrijedi na bilo koji način. Zrak je čist, za razliku na period u kojem smo koristili druge energente. Preporučujemo ih svima koje poznajemo i svi su zaista zadovoljni. Hvala Vam od srca na ljubaznosti! 

53. Elma i Suma Međedović iz Sarajeva, korisnici od 2008 godine:

Konvektore imam instalirane već 7 godina, u Sarajevu. Veoma sam zadovoljna brzinom kojom se ugrije prostorija, dizajnom, s obzirom na veličinu stana u kojem živim i veličinom aparata, njegovom praktičnošću.

Međutim, ne mogu se pohvaliti potrošnjom elek. struje što  mislim da je to do izolacije zgrade u kojoj živim. Potrošnja  bi bila uveliko smanjena kada bi se uradila je spoljašnja izolacija zgrade. Sve u svemu, vrlo zadovoljan kupac i rado Vas preporučujem. 

54. Vlajko Borovčanin sa Sokoca, korisnik od 2008 godine:

Danas sam od vas poručio još jedan vaš proizvod, radijator za kupatilo, i želim vam se zahvaliti na ljubaznosti i susretljivosti koju iskazujete. Vaše konektore koristim gotovo desetak godina za zagrijavanje prostora u dva stana, i mogu reći samo pohvale - pravilno korištenje i nema kvarova, jer ja ih uopšte do sada nisam imao, i ako se zna kakve su temperature zimi ovdje na Sokocu i na Romaniji. Još jednom, puno hvala na korektnosti i ekspeditivnosti i puno uspjeha u daljem radu. 

55. Bojan Kozić iz Gradiške, korisnik od 2009 godine:

Korisnik sam Atlantik Tatou konvektora nekoliko godina. Kupili smo Tatou jer je stan u kojem smo stanovali bio bez grijanja, a visine preko 3 m. Stan je male kvadrature pa smo skoro cijeli stan grijali i za vrijeme najnižih temperatura. Za ovaj način grijanja sam doznao na nobel.ba. Iako svjestan da se kod nas često pojavljuju proizvodi koji "želje ispunjavaju" samo dok ih ne kupite, odlučio sam da rizikujem. Iako po snazi grijalice djeluje da će se potrošnja struje mnogo povećati nisam se pokajao zbog kupovine. Trenutno koristim Tatou za grijanje dvije sobe i malog hodnika. Iskreno, potrošnja je podnošljiva za vrijeme u kojem živimo. U planu mi je ugradnja Atlantik grijalica u porodičnoj kući u dogledno vrijeme. Sve u svemu, iskrene preporuke. 

56. Mirjana Kanostarevac iz Bijeljine, korisnik od 2006 godine:

Gotovo osam godina u zagrijavanju prostorija naše kuće koristimo vaše ATLANTIK radijatore. Svima koji se dvoume kako da zagriju svoje stambene prostorije preporučujem vaš provjereni, pouzdani, ekološki čist i ekonomičan izvor grijanja. 

57. Dejan Pajić iz Modriče, korisnik od 2011 godine:

Imam samo riječi hvale za vaš program "Atlantik" grejanje, preko same funkcije zašto je namijenjen preko uštede električne energije, bez čujnog rada i održavanje higijenski čiste prostorije. 

58. Emina Kuljuh iz Goražda, korisnik od 2008 godine:

Već duže vrijeme koristimo ATLANTIC grijanje i jedino što Vam mogu reći da smo prezadovoljni. Osvojili ste me kvalitetom i cijenom! Toplo Vas preporučujem svima. Želim Vam još puno poslovnog uspjeha i kvalitetnih proizvoda te ovakvih reakcija kao što je moja. 

59. Mirsad Hrustić iz Viteza, korisnik od 2012 godine:

Zadovoljan sam sa Atlantic grijanjem. Najvažnija je usluga koja je na nivou. Imao sam jednu reklamaciju i riješena je u rekordnom vremenu. 

60. Nenad Pečenica iz Zvornika, korisnik od 2010 godine:

Korisnici smo Atlantic radijatora duže od 6 godina, i od kako ih imamo nismo osjetili hladnoću u stanu, a i računi za struju su nam više nego povoljni. Jednom riječju, prezadovoljni smo njihovim radom, estetikom i funkcionalnošću. Mnogim našim prijateljima smo ih preporučili i oni takođe ne kriju zadovoljstvo. Sve pohvale za  vrhunski kvalitet radijatora, savršeni su. Lako je zimovati uz Atlantic radijatore. Hvala Vam što postojite. 

61. Mirsad Avdić  iz Srebrenika, korisnik od 2012 godine:

Dva konvektora koristim za zagrijavanje spavaćih soba i koristim brojilo sa jefinom tarifom el.energije. U odnosu na inverter klime ima prednost što nema nikakvog zujanja i jakog puhanja toplog zraka dok radi tako da pruža vrhunske uslove za kvalitetan odmor. Zadovoljan sam omjerom plaćeno -dobiveno. 

62. Đurađ Miletić iz Banja Luke, korisnik od 2009 godine:

Korisnik sam Atlantic grijanja 7 godina, izuzetno sam zadovoljan, kako potrošnjom, tako i kvalitetom grijanja. Posjedujem konvektore od 2kw i od 2,5kw, i njima zagrijavam više prostorija. Svima bi preporučio ovaj način zagrijavanja, jer sam se i sam uvjerio da pokazuje najbolje rezultate. 

63. Bojan Skakavac sa Pala, korisnik od 2013 godine:

Sa velikim zadovoljstvom pišem ovaj komentar za Atlantic konvektore! Naime, od 2013. godine sam korisnik Atlantic konvektora i moram Vam reći da sam prezadovoljan. U stanu koristim 4 konvektora, Odyssee od 2kw, F117 od 1,5kw 2komada i F117 od 1,25KW. U stanu od cca 60m^2 prosječna temperatura je 23 stepena a račun za struju je minoran. Nijedan račun za struju ove zime nije bio preko 95KM. Konvektori se nikada ne gase, samo se pri dužem odsustvu iz prostorije prebace u eko mod. Obzirom na to da živim u planinskom mjestu gdje je malo hladnije, ja sam prezadovoljan konvektorima, čak je grijanje isplatnije nego na drva.

Prezadovoljan sam svim, od usluge prilikom kupovine pa dalje. Konvektore sam poručio online, preko oficijelnog chata na web stranici i oni su stigli sutradan putem brze pošte. Sve je uredno zapakovano, ovjerene garancije i sl. Zaista sve pohvale imate i dokazujete da je kupac na prvom mjestu.

Preporučio bih svima, koji se dvoume između konvektora i nekog drugog načina grijanja da obavezno izaberu Atlantic konvektore! 

64. Kemal Nović iz Čapljine, korisnik od 2010 godine:

Jako smo zadovoljni vašim pećima. Koristimo već dugo, nemamo nikakvu primjedbu samo pohvalu. Nastavite tako i puno hvala. 

65. Dejan Vujičić iz Banja luke, korisnik od 2012 godine:

Za Atlantic konvektore sam sasvim slučajno čuo od prijatelja. Pošto sam kupio novi stan odlučio sam da neću koristiti usluge toplane (inače sam iz Banjaluke i gradsko grijanje je prilično loše) i počeo sam da istražujem koji način grijanja će mi biti najefikasniji.

Odlučio sam se za Atlantik konvektore i nisam pogriješio. Moram da pohvalim vaše prodavače jer su bili vrlo susretljivi i ekspeditivni i oni su mi mnogo pomogli oko odlučivanja koje konvektore da kupim.

Koristim Atlantic Solius Horizontal konvektore već dvije godine i prezadovoljan sam, a za ove dvije godine sam uštedio iznos novca koji sam dao za kupovinu istih. Na moju preporuku i moji roditelji kao i mojih par prijatelja je počelo da koristi Atlantic konvektore.

66. Zoran Markanović iz Maglaja, korisnik od 2010 godine:

Osjećam se pomalo čudno, nekoliko puta sam ulazio na vašu (i našu stranicu), kretao da nešto napišem i odustajao. Ne zbog toga što nemam što napisati ili zbog toga što vi to ne zaslužujete, naprotiv. Kako rekoh, uđem da vidim ima li što novo, da li se supruga i ja možemo naći u još nekom vašem proizvodu, malo pogledam i komentare ostalih korisnika. I na kraju, odlučih da se i ja javim sa našim iskustvom vezanim za vaše (a sada i naše) grijanje. Očito da ima jako puno zadovoljnih korisnika.

Atlantic grijanje koristimo gotovo 6 punih godina i nemamo dovoljno riječi hvale za isto. Prije smo koristili centralno grijanje na čvrsta goriva, jedno od nas je uvijek bilo "dežurno". O nečistoći, stalnim iznošenjem pepela, prašini, da i ne govorim. Jednostavno, u zimskim danima (koji znaju u ovom dijelu BiH biti zaista ledeni) nas grije naše Sunce, naše Atlantic grijanje. I uživamo. Više slobode i vremena, više urednosti, jasno vidljiva ušteda u novcu, nema potrebe za izlascima izvan toplih prostorija, jednostavnost kontrole grijanja.

Sve ovo (uz naravno mogućnost da se i na više dana prostor kontrolira programiranjem) me je nagnalo da vam se javim. Da naše zadovoljstvo podijelimo i sa drugim. Jednostavno, hvala vam. I jedan moj mali poklon svima vama koji radite u korporaciji Nobel. Sve nam čisto i uredno.

I što reći? Samo jedno. Isprobali sva grijanja, sad smo našli, pravo, vrijedno. Ne treba nam ništa više, druga "čuda" što sve daju, mi uz Nobel, usred zime, k`o da smo u pravom raju.

67. Halid Mulalić iz Sarajeva, korisnik od 2009 godine:

Vaši konvektori su više nego izvaredni. 

68. Slobodan Vesić iz Banja Luke, korisnik od 2009 godine:

Kao korisnik Atlantic grijanja imam samo riječi hvale. Naime, ja koristim "radijatore" od 2009. i do sada sam prezadovoljan. Nemam primjedbi, posjećujem sajmove gdje vi izlažete svoje proizvode i naravno preporučujem Atlantic prijateljima koji nisu zadovoljnim svojim dosadašnjim načinom grijanja da se svakako obrate vama.

Usput budi rečeno, još uvijek imam i vaš stari prospekt koji sam dobio od vaših prodavača koji također pokazujem svojim prijateljima. Ne treba biti skroman, pa ću zato reći da sam se i ogrijao od kada imam ove vaše konvektore.

69. Zoran Samardžić sa Vlasenice, korisnik od 2008 godine:

Koristimo vaše radijatore i zadovoljni smo. Pozdrav.

70. Vinko Droca iz Višegrada, korisnik od 2009 godine:

Već par godina koristim Atlantic radijatore za zagrevanje svoje stambene jedinice i zadovoljan sam sa Vašim proizvodima. 

71. Ratko Petrović iz Teslića, korisnik od 2012 godine:

2012. godine sam u stan od 50m2 ugradio 4 radijatora iz programa Odyssee. Potrošnjom električne energije sam više nego zadovoljan, s obzirom da su radijatori uključeni 24h dnevno sa zadatom temperaturom od 22°C.

U konačnici, ovaj način grijanja me izlazi jeftinije nego grijanje na čvrsto gorivo. Želim da pohvalim i kompaniju Nobel na njihovoj profesionalnosti i efikasnosti. 

72. Farisa Ibričević iz Sarajeva, korisnik od 2008 godine:

Kao zadovoljan korisnik vašeg uređaja želim samo da Vas obavijestim da nas do sada nikada nije iznevjerio naš mali konvektor. Imamo ga možda i više od 7 god. ali vi taj podatak sigurno imate tačniji.

Koristimo ga u jednoj sobi jer u ostalim imamo ugrađene radijatore. Konvektor veoma brzo postigne zadanu temperaturu i dobro zagrijava prostoriju. Svakom bih toplo preporučila Vaš proizvod. 

73. Monija Malešević iz Mostara, korisnik od 2012 godine:

Koristimo Atlantic konvektor i mogu samo izraziti svoje potpuno zadovoljstvo njegovim radom.  Ispunio je naša očekivanja da brzo zagrije i pravodobno održava temperaturu u sobi u kojoj spava jednogodišnja beba i preporučili bi ga svakome tko traži slična rješenja za grijanje.  

74. Nedim Delalić iz Sarajeva, korisnik od 2012 godine:

Želim Vas obavijestiti da sam Atlantic grijanjem jako zadovoljan i da sam svojim prijateljima preporučio ovaj vid grijanja. Mnogi od njih su sada korisnici Vaših aparata i takodje su zadovoljni i zahvalni na preporuci. Znatna je ušteda i ako koristim dva uređaja za zagrijavanje.

Smatram da je potez Vašeg marketinga ispravan radi promocije jer budući kupci trebaju da znaju da neće pogriješiti ukoliko se odluče za ovakav način grijanja. 

75. Željko Janjetović iz Banja Luke, korisnik od 2011 godine:

Vezano za korištenje Atlantic grijanja već dugi niz godina, imam samo riječi hvale (jednostavno, funkcionalno, mal potrošač energije, uklapa se i kućni i radni prostor izgledom). Isto koristim i kući i u firmi (kancelarija Lagermax AED BiH PJ Banja Luka).

76. Miodrag Vujović iz Busovače, korisnik od 2012 godine:

Izuzetno sam zadovoljan sa Atlantic grijanjem. Obzirom da koristim i grijanje na drva u stanu, u ovim toplim zimskim danima i ne palim peć na drva nego jednostavno grijem stan sa Vašim grijanjem, a izuzetno sam zadovoljan sa potrošnjom el. energije i njegovom štedljivošću tako da ga uvijek preporučam svojim prijateljima i poznanicima.

Dakle, grijanje efikasno, ništa se ne čuje i osjeti, lako za održavanje i ekonomski opravdano. 

77. Nadžija Kulović iz Sarajeva, korisnik od 2012 godine:

Jako mi se sviđa što se Vas konvertor može smjestiti na zid jer mi je stan mali i prednost mu je što jako brzo ugrije prostoriju. Profesionalnost i ljubaznost su osobine koje odlikuju firmu Nobel Corporation. Hvala Vam!! 

78. Merim Čurt iz Sarajeva, korisnik od 2010 godine:

Ja sam veoma zadovoljan sa grejnim tijelima Atlantic koje sam kupio preko vaše firme. Takođe sam to preporučio i svojim prijateljima. 

79. Kenan Čemo iz Sarajeva, korisnik od 2012 godine:

Ovo je već četvrta zima kako se grijem isključivo na Atlantic konvektore. Svoje iskustvo podijelio bih sa ostalima. Na grijanje preko konvektora sam se odlučio nakon iscrpnog istraživanja i uspoređivanja s ostalim oblicima grijanja. Izbor je pao na program F 117, dok sam za banju odabrao namjenski banjski konvektor na kojem se mogu sušiti peškiri i sl.

Kad sam se konačno odlučio za program Atlantic još uvijek nisam bio sasvim siguran da li je to ispravan potez sve dok se nisam počeo grijati s tim programom, otkada sam više nego prezadovoljan. I sama suradnja s uposlenicima firme je bila profesionalna. Onog dana kad sam naručio konvektore preko telefona sutradan su uredno došli na moju adresu.

S konvektorima grijem 88 m2 prostora, grijem 24h dnevno, drugim riječima temperatura u stanu je non-stop oko 23 stepena. Računi za struju su doslovno duplo manji nego računi mojih prijatelja, poznanika i familije koji griju skoro jednaku površinu ali na plin.

Čak štaviše, skoro svi oni gase grijanje u toku noći. Poučeni mojim iskustvom, mnogi od njih već su prešli na Atlantic grijanje.

Atlantic konvektori su po mom sudu trenutno neprikosnoveni po svakom aspektu: Neuporediva finansijska ušteda u odnosu na druge energente. Neuporedivo manja početna investicija u odnosu na svaki vid centralnog grijanja. Laka manipulacija željenim temperaturama, drugim riječima brzo dizanje i spuštanje temperature u prostorijama po želji, što nije moguće s drugim oblicima grijanja.

Praktično fizičko pozicioniranje konvektora na zidove, bez dodirivanja podova, što umnogome olakšava čišćenje podova i sl. Estetska ljepota i neupadljivost konvektora, što reče jedan moj poznanik kad ih je vidio: "Kao ukras na zidu."

80. Nataša Kovačević iz Sarajeva, korisnik od 2012 godine:

PREZADOVOLJNA SAM VAŠIM KONVEKTOROM, ŠTEDI ENERGIJU, A DOBRO GRIJE. 

81. Muhamed Džihić iz Tešnja, korisnik od 2011 godine:

Korisnik sam vašeg proizvoda Atlantic konvektor grijalice 2000w od 2011 godine i u potpunosti sam zadovoljan sa kvalitetom i potrošnjom el.energije. I svojim prijateljima sam preporučio da ako žele da se griju i ujedno uštede el.energiju da koriste Atlantic konvektor jer je to pravo rješenje. 

82. Mirza Nevesinjac iz Tarčina, korisnik od 2012 godine:

Kao korisnik Atlantic grijanja veoma sam zadovoljan što sam i ranije iskazao i javno preporučio svojim poznanicima koji su isto tako izrazili zadovoljstvo koristeći pomenuto grijanje, želim vam puno uspjeha u budućem radu.